I små doser

Man ska väl inte ta för stora kliv på en gång sägs det. Eller så är det precis vad man ska göra. Jag tänkte göra det ikväll men – som vanligt – landade jag med lite jobb när allt runt omkring mig tystnat, somnat och slutat SMS:at. Så mina planerade halv tolv som sovtimme blev halv ett och kvällens episod presenteras i samarbete med mina nya lurar och Blackmores Night med Fires at midnight. Ett steg i taget, en timme tidigare är bättre än ingen timme alls.

Rätt skönt ändå alltså, frågan är om jag sjunger med i den sången när klockan ringer 06:15 och jag inser att jag måste planera även morgondagens extraknäck efter jobbet innan jag går iväg till jobbet.

I morgon är det träning igen förresten, årets – decenniets – näst sista fotbollspass. Förra veckans pass kändes ju succéaktigt. Är det dags att plocka fram Grythyttans prisbelönta starkglögg igen?

Föregående inläggNär huvudet är steget före
Nästa inläggI baconfeberns spår
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.