När huvudet är steget före

En märklig helg, sanna mina ord. Jag har tänkt en tanke men inte riktigt kunnat förmedla det till omvärlden, vare sig det gällt verbala uttryck muntligen eller skriftligt. Kaos. “Okej?” har blivit “okrj<+”, “Då har jag gymkort till februari” har blivit “Då har jag gymkort till oktober” och “Då kan ju träningspasset idag…” när träningspasset var igår. “Träningen på fredag” när “Träningen är på söndag” ska vara korrekt. Jag fick i alla fall avsluta med att förhoppningsvis göra ett riktigt kap på en glugg. Från tretton papp till nio. Det uppskattas tämligen enormt.

Jag förstår vidare inte riktigt hur jag fungerar ibland. Trött som zlatan framåt 21 när vi sjunkit ner i soffan och låtit sockeröverdosen ta överhand. Sedan försvinner all trötthet, jag klipper av allt mitt hår på huvudet och nu sitter jag här en timme efter planerad läggning. Trött? Jag? Skulle inte tro det.

Föregående inläggDen där jävla charmen
Nästa inläggI små doser
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.