Akututryckning till Castle McUrcus

Det blev en mindre akututryckning till Macs palats för en stund sedan. PS3:an och routern kom inte överens, det var någon skit i luftvägarna, så i ren och skär ilfart åkte felsöknings-Dryden ner och undersökte saken med lupp och stetoskop. Efter en timmes slit, googlande, trixande och medlande fick jag tillslut alltihop att rulla kabelvägen och plötsligt satt vi och testkörde Modern Warfare 2. Mot M i Drydenska Palatset.

Jag tror nog att M uppskattade spelsessionen mångt mer än vad vi gjorde tillsammans. Snart sitter hon där och blockerar PS3:an för mig så i rent förebyggande syfte kanske man borde tidsspärra routerns portar så att de inte fungerar när hon är själv hemma. Fy henne om hon skulle få för sig att tjuvträna…

Nu är det fredagkväll igen, vilket betyder Rule Britannia och På Spåret. Sedan lär nog några timmar Modern Warfare 2 brännas av i bara farten. Sedan återstår det då att se om vädret slår om några grader och tillåter skidåkning i morgon…

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.