Årets sista statsbesök

Dagen efter ankomst till söderns höjder, fem dagar till julafton men ändå självaste Dan så att säga, stod det stå ett officiellt statsbesök nedprintat i kalendern. Calledonien var platsen, vars firande av förödelsedagen också nu sammanstrålande med statsbesöket (eller om det var statsbesöket som sammanstrålade med förödelsedagen, om detta de lärda skola tvista). Det åt och dracks av kunglig klass medan de allra yngsta (mig själv inte inkluderad) mest ånjöt julgodisets söta dagar (mig själv inkluderad…). Greta var också med på ett hörn och uppenbarligen så hade hon saknat mig för direkt när jag landade i soffan kröp hon upp på min mage och stannade där en bra stund.

Långt efter midnatt pågick inmundigandet av diverse drycker, flitigt dokumenterat då minnet eventuellt skulle kunna komma att vara en aning sviktande dagen efter…

Föregående inläggNu händer det igen
Nästa inläggSignerat iPhone-arkivet
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.