Bananas – for monkeys only

Efter en lång dag som fyllts med aktivteter (nåväl, två stycken till antalet) så är det ju så att man förtjänar det bästa när det sista är avslutat och man sätter punkt. Det gjorde jag idag, efter Åre-skidåkning och träning i Ås.

Förresten, 299-kronorsskorna (yes, de på bilden) som Bobbe hittade åt mig i mellandagarna har visat sig vara kalas. Efter lite skoskav slash inkörningsskador så sitter de perfekt. Återvunnet material var de gjorda av tydligen, vilket borde klassa mig som en smärre miljöaktivist. Är det Pipos gamla inomhusdojjor eller är det bara min talang som visar sig tydligare?

Bananas are for monkeys…

Föregående inläggJanuari
Nästa inläggDagens hänvisning
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.