Blogg var det här!

Då har det alltså skett. Bloggen har både fått en facelift och ny bottenplatta, om man säger så i bilkrisens glada januari. Det har primärt inneburit två saker för historikens skull.

 • Borta är gamla inlägg. Tillsvidare. Jag jobbar på att få in allt föredettamaterial hit, men det är inte helt enkelt och ganska tidsödande. Dessutom är det ju roligare att fokusera på nytt material istället för gammal skåpsmat. Eller hur?
 • Alla tidigare kommentarer är också borta (nej, de finns i en backupdatabas såklart) och kommer inte att petas in i den här nya versionen. Så kan det gå, så vi får väl helt enkelt se till att fylla stället med nya kommentarer. Eller hur?
 • Ny push till höger. Jo, jag tänkte lyfta fram vissa inlägg lite extra. De som förtjänar det, de med lite mer fokus på sig.

Nu kör vi. Eller hur?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

 1. Låt mig bli den första att i din blogg skriva; Fantastiskt mannen! 🙂
  Skitsnygg design. Genomtänkt. Stilrent men ändå smakfullt. Gott upplägg. Okej, ”ordlistan” känns som en ”ripoff” från onämnd vän men jag gillar ändå vad du gjort med den. Nu får vi bara hoppas att du, till skillnad från många andra utav oss, uppdaterar den ofta och med lika bra material som vanligt.

  (y)
  Mvh Calledonien

 2. Det får bli en kickoff det här, har i de gamla skorna mest gått och väntat på att något nytt ska hända och inte tagit tag i det. Förrän nu.

  Jag måste ha gått i blindo. Man hämtar inspiration från många ställen men du kan ju maila länken till onämnda vännen. 😉

  Tackar förresten!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.