Jag tänkte ge mig på en sammanfattning av vad som faktiskt har hänt det senaste, med tanke på den stiltje som rått här. För bakom bloggbyggarhetsen och de sena nätterna har en julhelg av sällan skådat slag avnjutits. Det är väldigt nära att benämna den som den bästa på väldigt länge, kanske till och med den bästa – sitt ner nu – någonsin! Det är stora ord, men känslan sitter där. Det har varit kallt, fullbelagt med snö vart än man satt sin fot och sällskap av absolut högsta klass. Precis som planerat. Precis som önskat. Precis som det ska vara. Jag är så inihelvetsjävla nöjd så hälften hade nog räckt och blivit över.

Jag börjar med händelsen som landade sist i den kronologiska ordningen av firande, nämligen nyårsafton. Jag, Mad och broderskeppet smet iväg till Sandra och Martin och vilken kväll. Kalasmat varpå jag själv krönte det hela med ett av mina nya favoritöl, Maredsous och en premiär med drydianska mått mätt – Badhusparken vid tolvslaget vilket tidigare aldrig har hänt.

Efter lovord, nyårslöften, skålande och allmän njutning av stundens lättsamma allvar insåg vi att 2010 tagit plats, vi knallade hemåt i vinternatten och jag själv gick och vann en runda i ett brädspel jag borde kommit ihåg namnet på (alla segrar och allmän victoria ska ju noteras). Goder forsättning på er.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här