Januari

Förutom första bilden, som är från den drydianska terassen i fredags, så är resterande från min och Martins miniroadtrip ut till Andersön på lördagen där vi tog en runda på is och i skog. Nu är det också snart dags för isen att agera väg, Transportstyrelsen är ju nu på väg att öppna upp isvägarna till Norderön och även från Sunne rätt över till andra sidan. Det betyder några mil närmare till Bydalen…

I övrigt har vi antagit oss ett annat litet fotoprojekt. Mer om det vid annat tillfälle.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.