Med kaffe som kicker

För att råda bot på min emellanåt sinande fotokreativitet gav jag mig tidigare idag själv ett uppdrag att utföra. Jag baserade det hela på vädret (-15°C, klarblå himmel och sviterna efter nattens dimma), tips från likasinnade och en egen känsla – en glugg med ut. Endast en. Och så fick det bli. Efter ett tämligen snabbt övervägande, tillsammans med en mugg kaffe som kicker, hängde jag på makrot och begav mig ut i kvarteren runt Drydenska Palatset. Det här är vad som blev.

Föregående inläggJulstäd och tomtefar
Nästa inläggNär det snöar som mest
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.