När det snöar som mest

Snön fortsatte att snöa även da’n före da’n. Och även efter Dan, för honom träffade vi redan den 20:e i Calledonien. Mer om det senare i julredovisningen i bakvänd ordning. Det man skottade på förmiddagen (nåväl, jag hade gärna skottat själv men både bror och far hann ut före – jaja, det lät bra att skriva så i alla fall) var igensnöat på eftermiddagen, vilket ledde till att den före detta drydianska monstertrucken fick rulla ut i en-två decimeter snö.

Jag vet inte riktigt hur jag ska framföra det så att det verkligen låter så gudomligt som jag tycker att det var (och är!) med all förbannad jävla snö! Det där kanske inte heller var rätt sätt, vad vet jag. Hur som haver, för när det vräkte ner som mest var det ju inte helt galet att sjunka ner framför brasan heller. Livskvalitet kära läsare, livskvalitet!

Föregående inläggMed kaffe som kicker
Nästa inläggFinskor på fötterna
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.