Ovanligt men planenligt

Vi hoppar några dagar tillbaka i tiden, för att fortsätta på inslagen väg med bakvänd kronologisk sammanfattning av den gångna julhelgen. Vi befinner oss nu i Trollhättans vita historieböcker, julafton plus fyra, och en av de kallaste veckor som i alla fall jag upplevt under mina julresor söderut de sju senaste åren. Nog för att det varit snökaos och flera decimeter i mellandagarna tidigare år men det har oftast slutat med nollgradigt slask timmarna efter.

Så icke i år. Vitt som en knarkarkvart timmarna efter bananbåtens ankomst från Sydamerika och det kan ju tolkas olika. Antingen ger vi alla miljöaktivister ett ”in your face” gällande klimatpåverkan och varmare, grönare vintrar. Eller så får de rätt med smältande isar, ändrad kurs på Goflströmmen med kallare klimat i norr som följd. Hur som helst, en vit jul deluxe var vad vi fick och med ett dussintal minusgrader. I ärlighetens namn – vem klagar? Nej, jag tänkte väl det.

Dessutom fick jag ett kärt återseende av min bil som jag skickat söderut under hösten. Saknad är den. Bil ska ägas. Snart igen.

Lite bilder ska också in, från mormors grandiosa postglaciala mellandagsmiddag bland annat. Kära hjärtarnes vad mat. Som vanligt. Och i ärlighetens namn – vem klagar?

Nej, jag tänkte väl det.

Föregående inläggTack Apple för nagelterapin!
Nästa inlägg37 graders skillnad
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.