Jag knallade in hos Mac & Kahru tidigare ikväll för lite tacos och filmtittande, de hade hyrt (tror jag, det låg ett fodral där i alla fall) An American Carol, som enligt utsagon skulle vara en parodi på Michael Moores rosade dokumentärer. Nåväl, jag är inget jättefan av Moore så sett även om 9/11 är sevärd. Och även om den rullade igång med lite småfnittriga Afghanistan- och talibanskämt så klingade dessa ut innan man ens han sätta sig ner ordentligt.

När filmen så var slut och eftertexterna börjat rulla blev det omedelbart toabesök, dryckpåfyllning och TP-discen in i PS3:an. Det har nog aldrig hänt förut att vi inte ens nämnt eller talat om filmen direkt efteråt (eller alls, under resterande tid av umgänget), vilket väl i sig är ett betyg om något. Hade det varit slutet på 2009 hade det varit “årets kalkon” utan att blinka. Den 12 januari ligger det inte så mycket tyngd i en sådan utmärkelse men okej – sämst i år. Hittills. Svårslaget i alla fall.

Vi körde en runda TP på PS3:an också, givetvis vann Team Dryden. Klart underhållande och ett substitut i väntan på att någon av oss skaffar Buzz Quiz World.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här