Väderönskningar och HLR

Häromdagen utlovades stormvindar och snöfall över de drydianska ägorna men ännu så länge så har jag minst sagt känt mig en aning blåst på det. På sin höjd lite lätt snöfall igår, men inget mer. Direkt vid nyhetens offentliggörande landade kamerabatteri på laddning och utrustningen i den nyinköpta väskan men det är alltså status quo.

Nu ryktas det dock via Twitter att Åre har nåtts av hårda vindar, och hela staben i palatset sätter sig i beredskap för utgång. Vinterjackan är framme, täckbrallorna lika så. Det är bara de nyinköpta skosnörena till hikingdojjorna som saknas. Så länge inte vädret krockar med derbyt i Manchster ikväll så blir det en fotosession. I annat fall blir det soffläge med United-flaggan på bordet. Det är bara att vänta ut. Jag mot vädret. Och världen.

Mac tyckte förövrigt att min idé om skidåkning i Iran var en dålig idé, vi hade dock olika teorier om den saken.

– Man åker inte till Iran.
– Jo, för att åka skidor!
– Nej, man åker inte till Iran…

Precis som igår, när han körde hjärt- lungräddning på ett samtalsämne jag förlängesen trodde var dött. Det var inget kärt återseende, jag blev helt enkelt tvungen att döda diskussionen en gång till eftersom den inte är samtalsvänlig. Det gick sådär, vi båda vill ju alltid ha rätt och det slutar oftast med att båda har rätt. Enligt sig själva.

Och varför skulle man inte kunna åka till Iran och åka skidor?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Alltså, mitt resonemang är ju att dra till ställen dit man kanske normalt inte åker men hittar ett vettigt sätt att ta sig dit på. En arrangerad resa framför att åka själv, exempelvis. Sedan kan man ju då fråga sig hur deras syn på västerlänningar är men ändå. Jag ska ju bara åka skidor i så fall? 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.