1038 meters livskvalitet

Det har väl undgått få att jag var iväg en sväng i veckoslutet och åkte skidor, lätt två av de bättre dagarna det här året och nästan alla var med, hur kul som helst. Kallt var det också, -21 på söndagen när jag och Calle stack iväg på egna ben till Tänndalen och -16 – i solen på en klarblå himmel – på måndagen när alla nöjt av värmen.

Inombords alltså, för det är inte alltid man kan stå på toppen och avnjuta en 360°-vy med fjäll nästan var man än tittar. Livskvalitet på Storkläppens 1038 meter över havet, dit vi knallade sista biten från liften både en och två gånger för lite halvoffpist.

Nästa år har vi lovat varandra att heli-skii ska stå på programmet.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.