Den drydianska pungseismografen

Det är dags att summera en av de mest händelserika och mest skumma helgerna på riktigt länge.

  • Om Arsenal försökte gå på avslut även utanför straffområdet istället för att fjanta runt med bollen ända in på mållinjen så skulle man nog få bättre utdelning. I alla fall mot en bergväggsbacklinje som Chelseas idag.
  • Jag hade glömt bort hur brutalt det kan kännas att få en boll på “fel ställe”. Pungträff deluxe på kvällens träning och jag blev liggandes med illamående och svartnande ögon. Hugaligen, det var en riktig kvalitetsträff.
  • Tre olika varianter på makaroner och bacon blev helgens matfavorit.
  • Drogba och Chech är två spelare som jag utan tvekan skulle vilja se i United. Om vi inte redan hade Rooney och van der Sar vill säga.
  • Första rundan av årets Melodifestival var faktiskt riktigt usel. Jag har ju blivit lite av ett fan till tillställningen de två senaste åren men i lördags var det ett riktigt bottennapp, med Christine Meltzer som själva bottennappet av bottennappet.
  • Glömde bort en maträtt jag fick i mig i lördags eftermiddag – spaghetti och korv. Det är alltid kul med omväxling.
  • Allt i paketet är förresten kvar på rätt plats men jag skulle nog inte kalkylera med någon större barnproduktion framöver. Den drydianska pungseismografen kunde inte registrera så höga skalv ens.
  • Är Mac på väg till den ljusa sidan. Eller nja, mörka blir det ju. Efter hans ständiga ölmässiga påhopp om “Skogaholmslimpa på flaska” så lyckades jag pricka in tre-fyra olika sorters “mainstream”-öl av den lite mörkare sorten i lördags, som alla uppskattades stort. Jag är imponerad. Över mig själv och mitt tålamod.
  • Fyra riktigt heta spår, två av dem gick hela vägen och ett av spåren har valts. Det är inte alltid man kan välja och vraka.
  • Dagens stora fråga: är det svårare att skrapa ihop 5500 kronor till en fotbollsresa än till en Turkiet-resa?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.