Det får bli ett lördagsprojekt

Jag sitter här med facit i hand och funderar på om jag rättat provet lite för tidigt. Man kanske ska låta saker och ting ha sin gång, var sak har ju sin avsikt. Och av ren princip avskyr jag i grund och botten att vara efterklok för har man en gång börjat är det alldeles för lätt att gå tillbaka än fler steg och så sitter man där och funderar på saker man gjorde för fem-sex år sedan. Och i ärlighetens namn, vad spelar det för roll idag? Man fattar ett beslut, man lever, lär och utvecklas utifrån det. Hur jävla krystat det än må låta. I det här provet skulle jag dock ha svarat annorlunda idag än igår. Jag får leva med det. Gräset är grönare. Och det vet jag nu. Men det kommer att bli skitans bra trots allt. På något sätt.

Gräset är grönare förresten. Veckans skönaste SMS kom från tränar-Martin som meddelade att konstgrästiderna är spikade. På måndag kutar vi ut på arenans gröna matta och kör ett pass. Det ska bli helt fantastiskt och innan dess ska jag bannemig ha fixat dojjorna med skovax. Det får bli ett lördagsprojekt.

Projekt förresten, Mac kom med ett väldigt intressant uppslag tidigare idag och till skillnad från våra tidigare spontana brainstormingsessioner av olika seriösa karaktär så kändes det här helt klart genomförbart och idéer och tankar har redan bollats några rundor. Mer arbete kommer. I grund och botten något vi brinner för. För då brinner det i knutarna. Eller något sådant halvordvitsigt.

Ordvits förresten. Kära hjärt-Arnes, jag brukar vanligtvis inte gå med i grupper på Facebook men här var det oundvikligt. ”Dagens ordvits” förtjänar ett besök innan läggdags och jag överdriver inte (vittnen finns) att jag grät av skratt igår och i förrgår kväll. Ni vet, så man inte kan prata. Helt jävla barockt roligt. Ett axplock och sedan kommer ni ha en helt fantastisk fredag!

Mitt hus brann ner igår, men idag brann det upp igen.

Rättelse från bageriet; det var inget varsel om blockad. Det var ett arsel av blockchoklad.

Han drack i smyg – han var hemlighetsfull.

– Hur hittade du till djuraffären?
– Jag bara gick runt hörnet zoolog den där.

Är du medlem? Då blir du ett fan här.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.