Lite klokare, lite smartare

Det har minst sagt varit lite upp och ner på sista tiden. Mest upp. Fem riktigt heta jobb har varit på tapeten, jag har fått tre av dem, tagit två av dem och fått avsäga mig ett i absolut brinnande sekunden. Det var nog ett av de värsta besluten jag tagit på väldigt länge, det är en situation jag inte önskar mig igen faktiskt (eller jo, det gör jag nog när jag tänker efter). Guldsits kan tyckas “i dessa tider” och ja, det är ju det men det ska in så otroligt många faktorer för att kunna gå ur processen med gott samvete gentemot sig själv. Jag gjorde ett val, jag står för det (ja, det blir ju en aning svårt att förneka det) och börjar dessutom se allt fler positiva konsekvenser. Men hade dygnet bestått av 72 timmar och jag ägt en helikopter så hade jag tagit alla tre utan att tveka. Tydligen kan man inte få allt, som någon sa, även om jag gör mitt bästa för att bevisa motsatsen.

Idag blev jag erbjuden ännu ett jobb, som jag dock tackade nej till och det var aldrig riktigt aktuellt heller. Grymt jävla roligt på kort sikt, kanske inte lika klokt på lång sikt för min del. Men vi gratulerar Mac istället, han har en riktigt spännande jobbperiod framför sig. Tänk om rekryteringsbruden vetat hon stod och valde mellan två vapendragare sedan 16 år tillbaka…

Allt händer samtidigt. Som gör en lite klokare, lite smartare.

En snygg slutkläm från “Dagens ordvits” på Fejjan bjuder jag på och sidan har återigen fått mig att gråta av skratt i en onyttig mängd av osannolikt bra och dåliga vitsar.

–  Vilken släkning är bäst på att förvandla sig?
– Morfar.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.