På rätt sida staketet

Jag skickade ett SMS till Milananhängarna till Calledonien vid 20:41 ikväll.

Rooney ett ikväll och Scholes drar in ett oxå. Milan mållöst. Värt att spela på? 😉

Tre minuter in i matchen var tipset som sådant spräckt, när Ronaldinho hade gjort ettan via Carricks ben. Ack ve, ack ve och när jag satt och bekymrade mig över Scholes som mest så slår han ett gigantiskt hål i luften och bollen går via stödjebenet in i Didas högra hörn, efter en högt märklig skruv. Ett rätt. Och mer skulle komma.

Nani hade minst sagt en bedrövlig afton och gjorde inte många rätt, ständigt med en Roooney som tydligt gestikulerade om samma sak. Och mycket riktigt, i 64:e ersätts han av Valencia. Inte mer tempo men bättre kvalitet och det dröjer inte många minuter innan Rooney hänger 2-1:an och plötsligt har mina två målskyttar slagit in. När Rooney dessutom hänger in trean är saken biff. 3-2 till slut och ett delikat läge inför returen på Old Trafford. Jag längtar redan.

Trevlig kväll och bra dag i övrigt. Ledigheten på måndag är kirrad och därmed är den sedan länge planerade resan spikad och klar. Må så vara att jag spräcker min 100%-ighet vad gäller träningsnärvaro, skidåkning ska inte underskattas. Det ska bli sjukt nice, dessutom närvarar ju massor av bekant folk och världens skönaste systerbarn inkluderade. Några inköp innan avresan är planerade, det blir stadens gator och torg i morgon i jakten på rätt tillbehör.

M är förövrigt en mupp, men på rätt sida staketet som verkligen nyttjar iPhonen på rätt sätt. Ikväll missade hon Halv åtta hos mig på TV4, men det tas igen nu. TV4 Play i sängen. Hon har fattat grejen.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.