Välkommen till den ljusa sidan!

Härmed vill jag offentligt välkomna M till den ljusa sidan eftersom hon i fredags, vid 16:32 lokal tid, blev ägare till en svart iPhone 3GS 16Gb. Helgen har därför ägnats åt Appstore i väldigt stor utsträckning, några småkurser i allmänt handhavande och lite jägartips (som Calledonien uttryckte det när han gav mig några värdefulla vetskaper om/kring Black Pearl). Jag kan meddela att hon stormtrivs med touchen och att saknaden av stegräknaren i hennes gamla W580 är som bortblåst.

Inom ett år har hon en Macbook också och det vågar jag nästan lova. Vi har alla vägen vandrat. Återigen, välkommen!

Spelbolagen går nu ut hårt men man kan inte riktigt än betta på vem som blir nästa ägare i bekantskapskrets och familj. Listan på potentiella ägare hålls hemlig ett tag till för att inte skapa allt för stor hysteri.

Föregående inläggiPad: glappet mellan?
Nästa inläggDum dansk skalle
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.