De utlovade bilderna, del I

Bydalen bjöd i lördags på klarblåhimmel till en början och bara några få sköna minusgrader. Då borde det enligt lag vara straffbart att inte nyttja vädrets möjligheter (tro mig, förra året stannade jag hemma för att se United få smisk med 4-1 mot Liverpool på Old Trafford vid en sådan dag…). Isvägar för fyra ton, nypistade och nästan orörda backar och fjällutsikt åt varenda håll man tittade. Bydalen är minst sagt fantastiskt på många sätt.

Här kommer så ett axplock och de utlovade bilderna. För att se mina iPhone-trackade kartor över hur vi åkte stora delar av dagen, kika in hos RunKeeper.

Föregående inläggDet släpar lite
Nästa inläggTre grabbar och sprutpuder
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.