Det släpar lite

Jag har lite att ta igen, två helgers skidåkning med fyllda minneskort i kameran tar sin tid att gå igenom. Dessutom saknar jag ju min ordinarie router och D-Linken jag fått låna av grannen gör förvisso sitt jobb,  men när man ska börja redigera RAW-material direkt mot nätverksdisken märks det vem som gör jobbet bäst.

Ni får helt enkelt hållas någon eller några dagar till på bildmaterial men jag kan å andra sidan avslöja att det varit två kalashelger med Bydalen senast i lördags, med Martin och Sandra. Klarblå himmel och -5°C är the very shit from hell, glöm aldrig bort det.

Kan också avslöja, innan ni hör det skvallervägen via djungeltelegrafen, att jag lyckades med en fin praktvurpa i lördags. På transportsträckan. Det borde inte vara möjligt men jag övervann fysikens lagar via ett misslyckat spagat till korsade skidor varpå det blev en ”säl”-åkning med huvudet före. Martin tyckte det såg riktigt fyndigt ut. Jag tvivlar inte en sekund på det…

I väntan på bilder får ni det iPhonen och den fantastiska lilla appen RunKeeper fångade när den låg i ryggsäcken jag åkte med. Hey, jag älskar GPS och tracking så man ser vad man har haft för sig. Och var man har haft för sig vad.

Föregående inläggEn gång är ingen gång
Nästa inläggDe utlovade bilderna, del I
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.