En högoddsare värd namnet

Ibland är det bra att man håller sig borta från bettingsajter som Svenskaspel.se. Tidigare i eftermiddags hade jag gigantiska förhoppningar på en osannolikt bra, full realistisk men fullt vidöppen sportafton. Färjestad skulle säkra semifinalplatsen och slå ut Skellefteå. Frölunda, som är det lag som återstod och som jag hyser mest sympatier för, skulle bortaslå Linköping. Och det största – att Man United skulle giva München på moppo i sitt eget näste i aufwiderschnizel von Bayern.

Att Frölunda skulle togfloppa stod klart rätt tidigt, att Färjestad skulle få packa semesterväskorna blev lite mer segdraget men att United skulle torska på övertid, efter mycket sällsynt Evra-slarv i eget straffområde, var en högoddsare värd namnet. Samtidigt vägrar jag inse det totala jävla mörker jag upplevde sekunderna efter slutsignalen. Det är en stundande retur på Old Trafford och med ett mål på bortaplan så vågar jag nog påstå att bollen ligger hos rätt lag.

Därmed tar jag också tillbaka det jag Facebookade tidigare ikväll. Det är inte totalt jävla mörker. Det finns ett ljus i tunneln. Ett väldigt trevligt ljus…

Föregående inläggEn ömmande trapezius
Nästa inläggSprida lite vårkänslor
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.