Jag hjärta Samsung

Jag fick inte mindre än två SMS idag från Samsung, där de lyckönskade mitt köp av deras Android-baserade telefon Spica. Hör till saken gör att jag vare sig äger en Spica eller ens ägt en Samsung. Någonsin. Någonstans och någon gång har någon knappat in något telefonnummer som verkligen inte skulle gå till mig.

Lite intressant prylklurigheter i en annars rätt sval arbetsdag. I övrigt gratulerar vi idag Dho som blivit med Nexus One och Android. Därmed pensioneras också hans gamla T630, som vi två faktiskt införskaffade samtidigt hösten 2004, efter ohyggligt lång och trogen tjänst.

Samsung

Föregående inläggJag är inte alls bitter
Nästa inläggEn gång är ingen gång
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.