Lite halvknackigt, men va faen

Efter att ha knallat upp och ner för backen några gånger, fått ett antal sköna sekvenstagningar och några filmer bestämde vi oss för att dra vidare. Högzon blev nästa offer och på toppen var det en bedårande utsikt, med molntäcket under oss. Efter en runda kom vi dock fram till att det här inte var en helt bra dag eftersom vi skulle ner genom molnen. Sikt? Tio-femton meter. Vi körde våra race i störtloppsbacken som avslutning. I princip orörd sedan förmiddagen, knappast bättre förutsättningar att begära.

Vi drog oss hemåt. Robert handlade på ICA åt mig, men ville inte ge mig min Mars förrän idag. Undrar varför. Dagens ordvits gick högt i bilen, Robert grät minst en gång för…

På min tid hade vi inte sexualupplysning i skolan, vi hade lysrör.

Siste man ut. Dryden i eget snömoln. Lite halvknacakigt, men va faen…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.