”-Man har kallat dem för idioter…”

Som en fortsättning på föregående inlägg så hamnade vi alltså i Åre. Efter en uppvärmningsrunda i störtloppsbacken (eller som Bob sa, ”Man har bara sett det på TV och kallat dem för idioter, nu står man här själv…”) så drog vi oss vidare på nya äventyr. Efter att ha blickat västerut så insåg vi snart att det var helt rätt val att inte dra vidare till Storulvån denna dag. Det kommer bättre dagar för det ändamålet.

Redan förra helgen premiäråkte jag med nya kameraväskan på ryggen och igår kom fortsättningen. Det är bara att konstatera att det var ett fynd. 1295 spänn för Dörr Adventure hos Cyberphoto. Ett kap. Ett vädertätat och prylskyddande sådant dessutom, och det behövdes när jag vurpade vid två tillfällen. Den sitter, som Laila Bagge skulle sagt, som ett smäck!

Näste man ut – Bob! Oklippt, ocencurerat. I full HD som man så önskar…

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Ja, utsikten är grym! Det gör ju upplevelsen lite starkare också, när man kan stå på toppen och blicka ut över fjällvärlden. Får aldrig nog av det där. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.