Ordningen återställd

Mirakel kan ske även nu för tiden, även med nördiga mått mätt. Det stod solklart klart i fredags när jag plötsligt hade ett stort brev att hämta ut på Pos… eh, ICA.

Lång story ännu längre; routern, the very long lost Zyxel 460-N, kom tillbaka till mig i onsdags förra veckan. Glad och lycklig på mitt eget nördiga sätt rusade jag ner till ICA och hämtade ut paketet. Ett stycke ny router som bestämt, men ack ve. Ingen strömadapter. Den visade sig ligga kvar på Anovo och därmed såg jag plånboken passera i revy för först den dagen helvetet fryser till is, månen ramlar ner och jag plötsligt blir verktygshändig kommer det ske att Anovo löser mitt problem och jag får återse 18-voltaren. Men vad vore världen utan en andra chans?

Klockan 17 på onsdagen drar jag iväg ett mail till Lennart på Anovo, som tidigare varit mig behjälplig i just det här ärendet. Notera nu också att jag alltså inte längre jobbar kvar på Telia och därmed har min gräddfil in på servicehyllan gått ut för längesedan. Inget svar på mailet vare sig på torsdag eller fredag. Jag börjar så smått surfa prisjakt.nu för ny router men väl hemma ligger det en avi på golvet och det visar sig alltså nu att Lennart, eller någon, sonika postat en ny adapter till mig. Utan senväg via mitt inlämningställe utan direkt till min hemadress. Världsvan i liknande ärenden vet jag att det här är en en-på-miljonen-sak (känns det som, man har ju varit i kontakt med dem några gånger), vilket bara gör mig än mer nöjd. Så tack Lennart, eller vem det nu var som ordnade mitt lilla dilemma. Det är så service ska gå till!

Lördagen ägnades därmed åt att peta igång nätet igen och nu när allt rullar kan man återigen nätverksjobba som folk. Dessutom en smärre ommöblering i nätverksskåpet och tro det eller ej, men jag använde både hammare och spik utan vare sig sönderslagna tummar eller blodvite. Kanske har helvetet frusit till is och månen ramlat ner trots allt?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.