Sprida lite vårkänslor

Jag tänkte sprida lite vårkänslor här genom att pynta om stället i lite ljusgrönt och vårlikt. Jag menar, det är ju april i morgon och då kommer väl våren? Eller håll era hästar nu, en snabb blick ut och jag ser ett kraftigt snöfall. I sidled. Täckbrallor och trekkingdojjorna till jobbet med andra ord.

Ni tycker säkert att jag är lite schizo nu för är det något jag tjatat om det senaste så är det ju hur fantastiskt det är och har varit med vinter, minusgrader och kyla och hur det nästan rör sig i baguetten så fort skidåkning kommer på tal. Det står jag för, hela vägen ut i både tåspetsar och fingernaglar. Men när det närmar sig april gör det absolut ingenting om snöskräpet försvinner – här i stan. I fjällen får det gärna ligga året runt på sina håll och kanter men just nu önskar jag faktiskt inget hellre än att vi blir av med slaskeländet. Det tillför liksom ingen nytta. Man blir skitig vid blotta tanken på en promenad, det är blött, det är halt, det är fesljummet, mulet, grått och trist.

I väntan på bättre tider stänger jag in mig i Bandit Rock och Rivstart när jag knallar till jobbet på mornarna. Som sig bör. Varje år. Det är något i luften som gör det.

Föregående inläggEn högoddsare värd namnet
Nästa inläggMed tanke på miljön
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. jättefin grön! men… inte så revolutionerande layout. får en deja-vu från i förrgår 😛
    komplementfärg? någon? den blå känns bekant, är den månne en css-rest från förra??

    hursomhelst blev jag inspirerad att ta tag i mina egna css’er.

    kramen klämmen

  2. Jag vet, lite lättja bakom men det kanske kommer andra saker. Det blåa i CSS:en borde du inte se, det är också ordnat. Så grön är jag inte att jag skulle missa det. 😉 Töm cachen.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.