Tre grabbar och sprutpuder

Känn er blåsta, det här inlägget kommer aldrig att heta ”De utlovade bilderna, del II” även om så faktiskt är fallet (del I hittar ni här). Hey, det blir lite mer fantasirikt än så. Det här är alltså de utlovade bilderna från Åre för drygt en vecka sedan när jag, Bob och Martin stack iväg västerut och valde mellan Storulvåns topptursmöjligheter och pistat material. Vi valde det senare och det blev en bra dag med himla många roliga program(enliga åk), även opistat.

Håll till godo. Vill ni ha rör(l)igt material och övrig storyline så hänger ni lite på fel ställe, då rekommenderar jag filmerna istället – här, här och här!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. […] Martin drog på en härlig pudertur! Här är bilderna som jag fastnade på, Foto Daniel Rydén. Läs hela Åre bloggen » #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: […]

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.