Vid Björnen vi vrålade

Jag, Bob och Marty drog iväg utan spikad planering igår. Västerut bar det, Åre på vägen men Storulvån och vandring på valfri topp var målet. Men eftersom vi inte fick tag på någon vettig person på plats som kunde säga om utrustning i rätt mängd fanns att hyra (de ringde tillbaka till mig vid 15-tiden, en aning sent va?) så blev helt enkelt anhalten Åre. Med tillhörande backar. Och icke-backar men backar ändå. Och där åkte kameran fram, i en opistad backe nära Björnen.

Martin först ut av tre klipp. Helt oklippta. Helt ocensurerade.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.