Så här i efterskott

Vi hade födelsedagsfirande i drydenska palatset i onsdags men än är det inte jag själv som passerat någon 30-gräns. Däremot var Bobbe på plats, rutinerad man på det här med 30-gränser eftersom han själv passerade den för tre år sedan. Vi avnöjt ett glas rött, en djupfryst tårta och Uniteds uttåg ur Champions League. Ja, med mina tillhörande okvädesord mot tyskar och allt som hör tyskar till både nu och då. Trots att det var en fransman, som jag faktiskt dessutom allra helst vill se i United-tröjan nästa säsong, som avgjorde – med ett otroligt vackert mål till råga på allt. Plus några bungee jump-filmer på Tuben, som också hanns med.

En annan person som hade sin födelsedag för snart en vecka sedan var morfar, så jag slänger ut en gratulation till honom också. Hade han dessutom varit i livet, och fått reda på att jag gratulerat honom på bloggen, hade han förmodligen sagt åt mig att…

– …slänga ut den där burken genom fönstret.

…varpå han skrockat nöjt på sitt eget sätt och avslutat det hela med…

– Danel! Ditt jöne!

Legendary! Som sagt, grattis på er båda så här lite i efterskott!

Föregående inläggNästa år blir det heliski
Nästa inläggDet våras
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.