Säsongens första offer

Det märks att det börjar bli vår (även om undertecknad bestämt hävdar att våren är något som inte existerar i Norrland med Dalsländska mått mätt). Årets första självdöda fluga hittades igår av ett förbipasserande par i det drydianska köket. När chocken lagt sig påbörjades brottsplatsfotograferingen. Förundersökningen påbörjades också snabbt men lades också ner då det visade sig att flugan faktiskt just självdött, helt utan tecken på yttre våld. Flugan fick till sist en sjömansbegravning och alla anhöriga är underrättade.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.