Stadens långa arm

Visste ni att stadens långa arm räcker hela 127517 meter? Och det är inte första gången som det sätts stopp. Staden brukar nämligen ha en förmåga att visa sig från sin bästa och numera även sämsta sida så fort den känner att något är i faggorna och vips så sitter man antingen där man förtjänar eller också på ett helt annat ställe men med dåligt samvete. Trots att det var rena rama motsatsen man strävade efter.

Så och idag. Ett eget lokalt markbundet askmoln. Stopp. April, snålblåst och huttrande är precis så obekvämt som det låter. Men skam den som ger sig. Det kommer en revansch när staden minst anar det. När staden är dåsig och slö. Och folket är också minst en sak betydligt klokare idag. Att april, snålblåst och huttrande faktiskt har sin charm.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.