Även José kan gråta

På senare år jag har verkligen börjat respektera José Mourinho på allvar, mest för hans för stunden osannolikt glädjande hängivenhet och passion för det han gör, och det han oftast gör jävligt bra. Om det inte varit för att han likt en armé erövrar klubb efter klubb så hade jag gärna sett honom i Man United men långsiktighet verkar uppenbarligen vara ett hinder. Men kanske kommer den dagen då han är beredd att stadga sig. Och då är han välkommen om ni frågar mig. Och Sir Alex kör ju enligt ryktena bara på en säsong till…

Föregående inläggInte som alla andra ibland
Nästa inläggJeans är rock’n’roll
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.