Gröna fingrar

Att det är jag själv som sköter odlingarna i palatset (både krukor men också de lite mer innovativa sakerna) är väl ingen nyhet för de allra närmaste men för offentligheten kan jag nu avslöja att det faktiskt också är sant. Inköpen idag gjordes dock av Mad men plantering och det framtida underhållet skriver jag själv under på. Primärt balkonggrönska men eftersom det är utlovat minusgrader de kommande nätterna så får de helt enkelt stå bredvid mig, där jag sover i soffan.

Sommarblomster för balkongen
Sommarblomster för balkongen
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. 1) Sköter DU planteringarna?? Du som inte ens kan dra igång dammsugaren för att slippa borrdamm ;P
    2)Sova på soffan? Tycker Madz att du tar för mycket plats? 😉

  2. 1) Yes! Plantering = jord = smuts = ingen dammsugare nödvändig. Därmed har jag de kvalifikationer som behövs.
    2) Yes! Mads päron på besök och de tog sängen och luftmadrassen rymmer bara en pers. Soffan brukar jag dessutom sova gott på när filmerna man somnar till suger. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.