Jeans är rock’n’roll

Jag satt och muppade i sedvanlig ordning när jag plötsligt får ett meddelande.

– Vad gör du?
– Nja, inget speciellt. Ska iväg en sväng i eftermiddag, svarade jag.
– Bra. Jag kommer förbi om en stund. Du ska få träffa min älskling.

Det var Anders som skrev på Facebook till mig när jag var nere i Trollhättan förra veckan. Och när han kom förbi var det bara att lämna den mörka källaren och hänga på ut på hojen, under en strålande sol och några molntussar lite här och var. Fantastiskt vårväder blev sonika perfekt för en tur bortåt Västra Tunhem, förbi Sjuntorp, Upphärad och tillslut Lilla Edet innan vi vände tillbaka lagom till regnvädret. När jag kom tillbaka hade jag ett SMS från Cyster.

– Men du åker väl för f*n inte utan ställ?!!
– Tydligen. Jeans är rock’n’roll! 😉

Jag filmade delar av kalaset också, ska ta och lägga det online vid tillfälle. Tillsvidare, en stillstudie på Kz och älsklingen.

Anders på sin Triumph
Anders på sin Triumph
Föregående inläggÄven José kan gråta
Nästa inläggHD fast Triumph
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.