Nu räknade jag inte vagnarna

När jag var liten hände det allt som oftast att jag kutade ut på gräsmattan för att räkna vagnarna på tågen, där de susade förbi ett par hundra meter bort. Men att själv åka tåg genom Brålanda har jag aldrig gjort, fram tills igår. Ett sådant där fånigt litet historiskt ögonblick man “väntat på ” i 20-25 år. Och det förevigades givetvis.

Hur många vagnar det var på tåget jag satt i? Inte den blekaste. Jag räknade aldrig.

Föregående inläggGröna fingrar
Nästa inläggSka vi sälja till Norge?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.