Överviktigt samtal

– Om någon ringer när jag står i duschen, så är det inte direkt så att jag kutar ut för att svara. Så viktigt kan det knappast vara.

Så tyckte jag vid middagen angående hur man stressar till mobilen om någon ringer, varpå jag fortsatte…

– Däremot, om jag verkligen väntar ett överviktigt samtal, då är det klart att man rusar.

Och följdfrågan är då; vad räknas som ett överviktigt samtal? Från viktväktarna? Noterar det här som ännu en av mina berömda ordgrodor, vida kända över hela norra Europa och jag kan nog snart ge ut en samlingsskiva med bonusspår.

Jag väljer att skriva det här inlägget så att ni hör det från mig och inte på omvägar. Ryktesspridningar har nämligen en förmåga att förvrängas på vägen. Dessutom kändes det överviktigt att förmedla storyn till omvärlden.

Eller som man också kan säga; fett!

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.