På riktigt

Det är mitt nya inneord. På riktigt. På riktigt alltså. Jag säger det hela tiden. På riktigt. Och jag vet inte varifrån det kommer, jag kan inte minnas något som helst ursprung och jag vet inte när trenden kommer upphöra heller. Kanske när folk helt enkelt börjar lita på att allt jag säger är… på riktigt?

När det händer? Det vet jag inte. På riktigt.

Hetast just nu – beskeden den här veckan som kommer.
Näst hetast just nu – den här veckan som kommer som sådan.
Oerhört svalt just nu – Liverpool. Skamligt och håglöst i dagens match mot Chelsea och därmed är alla mina sympatier för dem förpassade till soptunnan för ett tag framöver.
Näst svalast just nu – back seat driving. Alltid svalt. Har alltid varit. Kommer alltid vara. När jag kör så kör jag vilket innebär att jag växlar precis när jag känner för det. Bland annat. Och om någon nu skulle kalla mig pussy driver när jag håller hastigheten så får jag väl sonika vara det. Jag är en pussy driver. Hej pussy drivern!

Jag (eller vi, Mad var också med såklart) åkte till Sundsvall i fredags för ett fotouppdrag på lördagen. Hotellnatt, det var i augusti senast och jag hade nästan glömt bort hur sköna hotellsängarna kan vara och hur bra frukosten faktiskt är på många ställen. Scandic Nord i Sundsvall kvalar utan problem in på listan över bästa sängarna i alla fall, strax efter First Hotell Witt i Kalmar som utan tvekan hade skönaste bädden hela sommaren 2009. Säkert 50 hotellnätter och ett dussintal hotell inräknade. Själva fotandet lyckades jag klämma in på tjugo minuter och jag fick några stillbilder på rörelse. Avslutningen på Bishops gick inte av för hackor med mat – och brittisk accent. Jävlar vad sexigt. På riktigt. Vi måste åka över snart!

Absolut, ABSOLUT, hetast just nu – ljusa sommarnätter i antågande. Fantastiskt. På riktigt.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

  1. Haha, på riktigt 🙂 Kul! Då tycker jag du ska byta din header till “DANIEL RYDÈN – HELT ÄKTA.. på riktigt” 😉 GRATTIS!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.