Små dofter av diesel

Ibland gör man nästan lite vad som helst för att få fram de där sköna roadtripkänslorna. Igår plöjde vi alltså ner med bil från Östersund till Södertälje, där det blev lite omstrukturering i logistiken och jag förpassades till tåg resterande del (genom Dalsland bland annat). Och även om det var en rätt osexig resa som sådan, Kårböle en halvmulen vårmorgon får det knappast att röra sig i baguetten, så kommer de där momenten där man kan blunda och tänka på något annat.

Som när vi hamnade bakom lastbilen som stank/doftade diesel strax norr om Södertälje. Jag gjorde just det där, blundade och såg Kasselbackarna på Autobahn framför mig. Eller när man sträckte ut på motorvägen och gled förbi ställe efter ställe (motorväg måste man ju passa på att njuta lite extra av, existerar ju inte i Jämtland). Eller när man sitter hemma på kammaren och ger tips och råd kring andras planerade bilresor i Europa.

Roadtrip genom Europa ner mot kontinenten kommer det att bli framöver. När och var är dock en annan fråga.

Föregående inläggSka vi sälja till Norge?
Nästa inläggÖverviktigt samtal
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.