Tema makro, del 2

Jag fortsätter på makrotemat och kör del nummer två (första delen hittar ni här), efter en stunds trädgårdskrypande i Vänersborg del Sol. Det som gör makro så både svårt, spännande och tålamodskrävande är de ohyggligt korta skärpedjupen som både är fascinerande och utmanande. Minsta lilla vind kan vanställa hela konceptet, samtidigt som man får många oväntade bilder som sätter kreativiteten på sin spets. Både på förhand och efterhand. Totalt genomflummigt att förklara. Totalt genomroligt att uppleva.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.