Blubbor och döda djur på gallret

Ibland är det bara att härda, och det är vad jag har gjort den senaste veckan som igår nådde sin peak. Hoppas jag. VM sätter ju helt klart sina spår, trots vettiga sändningstider i rätt tidszon. Men ändå. Igår kom ju som sagt peaken, när Cyster, Calledonien och småfolket var på besök i Östersund och givetvis stod ju grillning på schemat.

Medan jag och Calle stod ute i duggregn och nordvästanvind och slängde på de döda djuren på gallret så underhöll sig Bob, barnen och damerna med ”blubbor” och filmtittande. Blubborna fick Vid & Ley av mig och M och vi lyckades givetvis pricka in varsin flaska med Cars och Hello Kitty. Sedan blåste de ”blubbor” på balkongen för glatta livet.

23:45 landade vi så i Bobs kök för mat och vin så visst, jag har upplevt andra torsdagar i mitt liv där jag varit betydligt piggare än idag. Men det är ju så, de är uppe en dag per år så då får man helt enkelt ta en sådan kväll.

I morgon kväll inleds ju helgen och om vädret nu tillåter så verkar det bli ett tandemhopp från 3000 meter på lördag. Måtte solen skina. Det gör den inte nu. Det smattrar ett lätt regn på balkongtaket men vinden har avtagit. Ute på balkongen vajar en blöt Man United-flagga. Det har sänkt sig ett lugn i soffan efter ännu en dag med listor, flöden, vyer och vuvuzelor. Regnet blir ett perfekt terapiljud för en god natts sömn.

Så får det bli.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.