Brännvin och snålblåst

Planen var från början någon typ av uteliv. Yr.no skvallrade dock rätt tidigt om att det skulle bli skitans skitväder och så småningom blev vi helt enkelt tvungna att dumpa alla planer på Andersön, Storulvån och allt vad det heter. Men, det blev en rätt soft tillställning ändå i palatset och grillning på gården med döda djur på gallret. Martin & Sandra kom på besök, finölen åkte fram och det drydianska värdparet stod för brännvinet (trots rätt få fanatiker till just brännvin). Det hela avslutades med en nattlig promenad genom grannkvarteren och med varsin kamera hängandes runt halsen.

Så. Det här är midsommarfredagen i bilder, förevigat av Dryden och Martin i halv oordning. Och om ni inte ser några sillar på bilderna så är allt i sin ordning – det var en helt sillfri midsommarfest. Första någonsin.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.