Bring out yer dead

Finölen var laddad med både Leffe, Golden Pride och Belhaven Wee Heavy, Wayne Rooney lyssnade mest på nationalsången, Gerrard var lagkapten och HD-sändningen var igång i Casa de Bob. Bomtjackalack och så hade Gerrard öppnat turnérningen med 1-0 efter fyra minuter och ölen smakade bättre och bättre.Livet lekte igår när jag och Mad hade tagit oss till Robert för att se matchen.

Leffe, Wayne och HD i Casa de Bob
Leffe, Wayne och HD i Casa de Bob

Sedan fumlar Green in bollen och resten av matchen blir ett sömnpiller, förutom USA:s stolpträff i andra. Jag är uppriktigt sagt väldigt besviken på Englands genomförande av matchen och 1-1 speglar dödgrävarfotbollen tämligen bra. Frågan jag ställer mig; ska man tråkspela sig på Capello-vis genom turnéringen? Han har ju visat (förvisso framgångsrika) prov på det tidigare, i bland annat Juventus men det är ett praktexempel på när McUrcus får rätt i sina uttalanden “- Fotboll är så jävla tråkigt!”. Då är jag rädd att man inte har så mycket att hämta när andra lag lyfter sig och spelar positiv fotboll.

Som Tyskland ikväll.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.