Flash – thunder!

Allt eftersom de kolsvarta molnen drog in mot Östersund från fjällen i sydväst så började jag lyssna efter avlägsna muller. Jag vädrade åskväder och som jag har väntat. Kameran (Canon EOS 7D, Tokina 12-24mm) åkte ut på stativet och sedan belägrade jag balkongen med plastpåsar och handdukar mot det värsta regnet. Och jag fick bra betalt, det bästa åskvädret i Östersund under de åtta år jag bott här. Mäktigt!

Flash - thunder! Åskväder över Östersund! © D.Rydén
Flash – thunder! Åskväder över Östersund! © D.Rydén
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.