Full pejl på TV-tiderna

Det börjar brännas på riktigt nu, bara drygt en vecka kvar tills fotbolls-VM drar igång. Då börjar man leta godbitarna som kan få pusslet med TV-tider, jobb och fritid att falla på plats. SVT har inte legat på latsidan och har, förutom sin VM-sajt, nu också lagt upp samtliga tider i en Google-kalender. Det är bara att lägga till den som prenumeration, exportera som fil och peta in den i iCal eller vilken kalendervariant man nu harvalt. Det innebär också att det är fullt synk mot exempelvis iPhone och med Push så har man sitt på det torra med uppdateringar.

Bra SVT, riktigt bra!

Google Calendar och  SVT:s VM-kalender - i webbläsare och iPhone
Google Calendar och SVT:s VM-kalender – i webbläsare och iPhone
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.