Här sitter jag och skriker

Mac ringde förut, han frågade om jag var redo. Det var jag. Så det var bara att dra in iPhone-snäckan i ena örat och mina ordinarie AKG K271 MkII över båda öronen och köra, kommunicerandes med Mac via mobilen. Modern Warfare 2 och Spec Ops stod på spelmenyn. Tack för noll spänns minuttaxa med Telias Mobil till Vänner-abonnemang, då slipper man bry sig om timslånga samtal. Frågan är bara hur mycket grannarna hörde, för när jag försvinner in i ett spel så här så försvinner också vissa tankar på vettigt språkbruk (”Men döööö då din animerade j**** bastardo från h*******!!!”, typ). Hoppas de har överseende med det. När hörseln också är begränsad med lurar och snäckor så ökar säkerligen också min egen talvolym. Hoppas de har överseende även med det.

Man kanske skulle skaffa sig ett headset med mic? Eller nja, det ser ju så jävla nördigt ut…

Ja, det är ju sånt här man kan hålla på med när damen flugit till Mallis och jag har lägenheten för mig själv ett tag (jag har dessutom vän av ordning städat, här är rent och snygg ska ni veta). Och för att svara på frågan som alla säkert redan har haft sedan jag ovan avslöjade att jag spelar TV-spel – nej, man blir aldrig för gammal för att spela. Och det är jag väldigt glad för.

Alltså, jag avgudar mina AKG-lurar som jag skaffade i vintras, efter tips från Rådstromovic. Värda vartenda öre och vikten av att provlyssna när man lägger en slant är guld. En stark rekommendation om du går i planerna.

Nästa omgång på gång, nu ska vi ut och kötta animerat och brottas med AI igen. Over and out.

PS3, AKG K271 MkII samt snäckan i högerörat till iPhonen.
PS3, AKG K271 MkII samt snäckan i högerörat till iPhonen.
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.