iPhone: ESPN Soccernet avslutar jakten

Jakten på den kompletta VM-appen har inte stått stilla, trots att jag återupptäckte My Football Pro tidigare i veckan. “Problemet” är ju dock då att My Football inte levererar några nyhter utan är helt inriktat på snabba resultat. Idag fick jag dock ett tips som skulle visa sig guld värt. ESPN Soccernet 2010 heter räddningen som ger det mesta man kan öppna sig. Gratis är det också.

I korta ordaval; liveuppdateringar, löpande matchstatistik, textkommentator, bilder från matcherna under matcherna, lagstatistik, spelare, turnéringshistorik, skytteliga, fairplayliga, assistliga och så vidare och så vidare. Jag vet inte riktigt hur det kan bli mer komplett, möjligtvis att det tar två-tre minuter innan resultatet uppdateras i appen (och alla vet ju att det är en fruktansvärt lång tid i dessa sammanhang) men man har verkligen allt i sin hand här. Dessutom ett snabbt, lättarbetat och snyggt gränssnitt. Det är så här det ska göras helt enkelt. Bonus? Helt vuvuzela-fritt. Jag tror jag är nöjd och slutar leta. Gör det ni också.

Appnamn: ESPN Soccernet 2010, av ESPN
Pris: gratis
Hämtas: Appstore
Extra: statistik, turnéringshistorik, lagnyheter och allt annat

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.