iPhone: My Football Pro VM-levererar!

Förra måndagen la jag upp vad jag trodde skulle bli min VM-följeslagare i iPhonen men mäktigt besviken, men en aning klokare också, inser jag nu att gammal faktiskt är äldst trots allt emellanåt. Jag satte dock en varningsflagg (“Egentligen måste VM dra igång för att kunna få klarhet i vissa av detaljerna…”) och den visade sig vara befogad.

I fredags vid 18, cirka två timmar efter första matchens avslut var det bara matchresultatet som var uppdaterat. Inga målskyttar, ingen statistik, inte ens grupptabellen hade puffats med korrekt information. Släpper man en app till iPhone 2010 med resultatservice så är det en sådan grej som bara ska finnas. Ut åkte appen hur som helst och jag har nu, efter ett antal olika app-tester, bara konstaterat att den som är bäst är den som varit bäst redan tidigare.

My Football Pro har inte bara alla universiums olika ligor, den uppdateras direkt och även med push om så önskas. Lätt värt sju ynka spänn (just nu). Köp, och du är garderad inför höstens ligaspel också. VM:s bästa resultatapp utan tvekan.

Appnamn: My Football Pro, av Soccerway
Pris: 7 kronor / $ 0.99
Hämtas: Appstore
Extra: allt!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.