iPhone: VM-appen South Africa 2010

Det drar ihop sig. På fredag kör vi igång och då är det äntligen VM-dags igen. Sedan sist, 2006, så har det ju hänt en hel del. Det känns skumt, men då fanns ju inte ens iPhonen på marknaden, än mindre programbibliotek i samma utsträckning som idag. Ändå känns det som igår när Cannavaro lyfte VM-pokalen i Berlin. Själv ägde jag en Sony Ericsson T630 då. Tiderna förändras minst sagt.

Åter till dags dato, det är 2010! Nu har vi alltså full koll, dels på våra svenska TV-kanalers tider, både i iPhone och datorns kalender. Nu ska man ju gärna ha en VM-app också, så man snabbt kan få pejl på alla resultat, matcher, arenor och vem som möter vem i åttondelsfinalerna. Till detta har jag tagit hem South Africa 2010 Tracker, en gratisapp som erbjuder basinformation kring det man kan tänkas behöva på en ficklängds avstånd. Här får man koll på resultaten, vilka matcher som spelas på vilka arenor, slutspelsträd och tabeller. Gränssnittet känns genomtänkt och det är inga problem att navigera sig runt. Det som man, så här på förhand, inte verkar få koll på är skytteligan och det finns heller ingen utförlig information om själva arenorna, något som jag kan sakna i skrivande stund.

Egentligen måste VM dra igång för att kunna få klarhet i vissa av detaljerna men tillsvidare så tycker jag ändå att appen duger fullgott, framförallt då den är gratis.

Appnamn: South Africa 2010 Tracker, utvecklat av mubaloo
Pris: gratis
Hämtas:
Appstore
Extra: inget speciellt

Föregående inläggI sommarnattens leende
Nästa inläggDå var vi igång
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.