Som natt och dag

Det är när man i efterhand kan granska materialet som man verkligen ser skillnaden på natt och dag. Blixt och inte blixt. Det här är från gårdagens åskväder som drog över stan, fångat på balkongen med en Canon EOS 7D och min favoritvidvinkelglugg (jag har i och för sig bara en), Tokina 12-24mm.

Jag skrev igår att det här var det värsta/bästa åskvädret i Östersund under mina åtta år här, och det är givetvis ur min egen synvinkel och förmodligen med ett vacklande minne. Eventuellt får jag ta och revidera det utlåtandet en aning när jag tänker efter, förutom att jag i princip missade hela förra sommaren här. 2006 brakade det loss utav bara helvete vid i alla fall ett tillfälle, och det small rejält på Frösön och alldeles i närheten av dåvarande Calledonien, såpass att det var fartrandsdags. Eller som Dynamit-Harry brukar säga; – Vilken jävla smäll!

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.